Snabba tips i bottenstriden

Inför veckans Stryktips Nyheter Premier League Stryktips tips

Tre tuffa matcher i bottenstriden på stryktipskupongen. Kamp om livet i Premier League är nog det vanskligaste man kan tänka sig för en tippare, men skam den som inte gör ett försök.

Stryktipsmatch 3: Queens Park Rangers vs Newcastle United

Tippastryktipset.nu följer Newcastles kamp lite extra med tanke på den turbulens som rör om i den anrika klubben. Om man bortser från verksamheten utanför plan och The Magpies usla form så har de ändå bäst utgångsläge. Fortfarande över strecket och dessutom två hanterbara matcher som avslutning. West Ham hemma i sista matchen kan dock vara en farlig ”fall back” som kan spela mentala spratt för ett lag som inte alls verkar ha tillräckligt med råg i ryggen som bör krävas i en klubb av Newcastles format. QPR är å andra sidan klara för The Championship och har inget att spela för. I princip omöjligt att tippa något, men jag tror tyvärr att Newcastle kommer darra och högst få med sig ett kryss.

Stryktipsmatch 4: Sunderland vs Leicester

För inte så länge sedan var Leicester City uträknade. Nu är det laget med absolut bäst form i bottenskiktet, kanske även jämfört med alla andra lag i Premier League just nu. Sunderland kommer däremot från en rätt så meriterande 2-0 borta mot Everton på Goodison Park. Normalt sett en svårspelad arena, men mot ett för dagen blekt Everton. Sunderlands motivation vann. Båda lagen i stryktipsmatch 4 behöver poäng, särskilt Sunderland som har Chelsea borta i sista matchen. Ett Chelsea som visserligen inte har något att spela för, men givetvis vill avsluta med en fest för hemmapubliken. The Foxes har QPR i sista matchen. Tror Sunderland kan kriga till sig en poäng, vilket ger fortsatt osäkerhet inför slutomgången.

Stryktipsmatch 5: Spurs vs Hull

Det är segt i Spurs. Inte mycket till gnistrande spel och dessutom rätt långt bort från en Champions League-plats när det väl kom till kritan. Hull åkte på ett mycket tufft bakslag i och med 0-1-förlusten hemma mot nedflyttningsklara Burnley senast. Onekligen ett hack i en formkurva som ändå pekade uppåt och nu ligger de på nedflyttningsplats med två poäng upp för att ta sig förbi strecket. Tror även här på ett kryss. Två lag utan flyt, varav ett som kämpar för sitt liv. Inget av lagen vinner. Hull har dessutom Manchester United i sista omgången, vilket sätter ytterligare press på The Tigers att ta tre poäng mot Spurs.

Tre kryss. Kan det verkligen vara något att gå på? Nja, om man tror att nerver kommer spela spratt, men utjämnas tack vare obändlig vilja och kamp för fotbollslivet, kan det vara ett klokt tips. När det är så här tillspetsat. När det är så här ångestladdat, så är det troligast att allt avgörs i sista omgången. Men det kan nog vara läge att helgardera.