Kampen om toppen

Nyheter

wengerDet börjar bli riktigt intressant i toppen av Premier League. På förhand trodde man inte att starka lag som Chelsea och Manchester City skulle vika ned sig i ett så här viktigt skede av serien, där varje trepoängare är viktig i toppkampen. Manchester City gick som bekant på en mina i helgen när man bara spelade lika mot Norwich, men det jublades säkert i både London och Manchester när Chelsea på tisdagskvällen inte fick med sig mer än ett oavgjort resultat mot West Bromwich. Det såg ut som att Chelsea skulle manöverera ut laget med sin 1-0 ledning, men efter ett sent kvitteringsmål så hade West Bromwich bud på mera, så man kan ändå vara glada över ett poäng, även om det var tre som var tanken. Efter dessa resultat närmar sig lagen under och Liverpool ser ut som laget som helt klart kan utmana topp tre allra bäst, inte minst efter den övertygande vinsten mot Arsenal senast.

Tar Arsenal bollen på uppstuds?

Arsenal gjorde minst sagt bort sig i helgen när man ställdes mot Liverpool i ligan. Efter endast 20 spelade minuter låg man under med 4-0 och redan där var matchen avgjord. Man räddade viss heder genom att göra ett mål framåt men det är säkerligen en match som London-laget helst vill glömma. Samma sak gäller för laget som Arsenal möter på onsdagskvällen, Manchester United. De två mest formsvaga lagen, Fulham och United, möttes i helgen och matchen slutade 2-2, ett resultat som säkerligen är mer välkommet för Fulham. Fulham ledde matchen länge, men efter två snabba mål av United ledde man, men släppte in ett baklängesmål till på stopptid. Arsenal möter ikväll de röda från Manchester och nu finns det läge för Moyes gäng att visa att det finns kvalité i laget, för någon gång måste det vända. Ett revanschsuget Arsenal lär inte göra uppgiften lätt för United, framför allt inte hemma på Emirates Stadium.

Vi tror, trots att United gjorde en märkbart dålig insats senast, att de verkligen har läge att vända på skutan nu och inget skulle passa bättre än en vinst mot Arsenal. Ligga på försvar och kontra med de kvalitéer man har. 3,25 på Manchester United-seger är mycket lockande och i detta läge tar vi det!