Intressant omgång – nu kör vi!

Nyheter

publikDen senaste veckan har det varit cupmatcher på agendan, och det har varit många olika överraskande resultat när det gäller utfallet. Att United så brutal har gått ner sig visar verkligen att det är något som inte står rätt till i Manchester, men kriser vinner man sig ur och vi tror att det kommer att vända, inte minst med tanke på att de hade en bra formkurva i slutet av 2013.

Det är minst sagt skönt att Premier League och The Championship drar igång igen, det är andra halvlek för de olika serierna och nu ställs allt på sin spets, samtidigt som det spekuleras väldigt mycket kring olika övergångar. Vi har plockat ut tre matcher på veckans 1X2-kupong som vi tycker är de mest intressanta.

Fulham – Sunderland

Fulham ryktas få in en hel del nya spelare till laget, och kanske är det så att Berbatov är på väg bort, Arsenal sägs vara en möjlig adress för anfallaren. Fulham är för oss ett ständigt underskattat lag som har bra potential, men har haft riktigt svårt att få till det. Sunderland å andra sidan kan mycket väl ha hamnat i en positiv spiral, inte minst med tanke på att man slog United i ligacupens första semifinal och har en bra chans på finalen. Oddsen är riktigt bra, hur det än går, och vi helgarderar gärna, men ett X till 3,25 är högintressant på enkelraden!

Bolton – Nottingham Forest

Nottingham är på kraftig uppgång och har gjort riktigt bra ifrån sig den senaste tiden, inte minst när man slog West Ham i FA-cupen med hela 5-0. Vi tror att medvinden blåser starkt för laget, och att de tar med sig denna styrka in i andra hälften av The Championship. Femteplatsen som de har just nu känns trygg, och Boltons 18:e plats vittnar om ett lag med problem. En Nottinghamseger till oddset 2,50 är mycket lockande!

Ipswich – Queens Park Rangers

Fjolårets Premier League-lag har gjort det bra hittills i The Championship och vi har ingen anledning att tro att Ipswich, som ändå gjort bra ifrån sig, ska kunna vinna mot QPR. Londonlaget har en del Spurs-spelare inlånade och dessa har bidragit till att laget ligger på en fin tredjeplats. QPR kommer att stångas för att hålla den platsen kvar, och därför tror vi att de tar en säker seger mot Ipswich, som just nu ligger sexa. Oddset skrivs till 2,65, vilket är mycket spelbart för den pengatörstande spelaren!