Inför helgens Premier League

Nyheter

Tiden går väldigt fort och det har redan hunnits spelas 16 omgångar i Premier League. Det börjar nalkas jul och lite julledighet, men innan dess så ska det avverkas en hel del omgångar. Schemat ser tajt ut och är det någon gång som det är viktigt att vara i form så är det just nu, för det kan komma att bli avgörande för hela tabellen. Det hela börjar med helgens matcher och här ges ett antal lag möjligheten att påbörja julens hektiska schema på ett bra sätt. Vi tar som vanligt pulsen på några av matcherna.

Har United äntligen hittat formen?

old-traffordDet går bättre och bättre för laget från Manchester som definitivt visat svag form i säsongen inledande matcher. Men nu verkar det som att något börjar hända. Vinsterna har blivit fler i Premier League, dessutom säkrade man vinsten i sin Champions League-grupp och vann dessutom senast mot Stoke i cupen och gick därmed vidare till semifinal. Mittfältet ser inte lika rörigt ut och strukturen finns där. Därför är det läge att börja räkna med United igen, och även fast de nu går upp mot West Ham, som slog ett formsvagt Tottenham i kvartsfinalen i cupen, så ska man kunna räkna in en komfortabel seger på hemmaplan. Vi skriver en given etta till ett odds på 1,31.

Kan Fulham rubba giganterna?

craven-cottageCity gästar på nytt London och besöker nu Craven Cottage där Fulham spelar sina hemmamatcher. Fulham har haft det jobbigt under den inledande säsongen, men raden ser faktiskt mycket värre ut än vad den är och vi anser inte att positionen just nu är rättvis för Fulham. De vann övertygande mot Aston Villa och gjorde ändå en hyfsad insats mot ett Everton i monsterform, även fast det trillande in fyra mål. Frågan är bara vad de kan sätta emot ett City som spelar fotboll som gudar för tillfället. En förkrossande seger senast med hela sex mål mot Arsenal visar att City (som gjort 19 mål senaste fem matcherna) är att räkna med framöver, och Fulham ska inte kunna hålla emot anstormningen från ett lag som jagar ligaledning. En säker tvåa med ett tryggt odds på 1,34 gånger pengarna.