Helgens Premier League-omgång

Nyheter

Helgen omgångar gav oss några riktiga överraskningar, samtidigt som det på sina håll verkligen slog till rejält. Det är framför allt några matcher som sticker ut ganska tydligt och vi tänkte att vi här skulle blicka tillbaka på vad denna helg har gett oss och vilka sköna stunder vi kan ta med oss in i framtiden av denna underbara liga.

Everton – Liverpool

Detta möte kommer att gå till historien som ett av det absolut mest klassiska, då ett Liverpool-derby nog aldrig varit lika hett och välspelat som detta. Everton kom verkligen in på hemmaplan och bjöd upp till rejält med motstånd och hade du satsat pengar på att det hela skulle avslutats med två avgörande mål de sista tio minuterna så kan du skratta dig lycklig. Ett Everton som fram till den sista minuten faktiskt ledde matchen med 3-2 innan en viss Daniel Sturridge med en välplacerad nickskarv såg till att Liverpool kunde få med sig en poäng.

Cardiff – Manchester United

Att Manchester United är ett lag som gått från toppen till botten är ganska tydligt denna säsong, med United-mått mätt. Dock så kvarstår ändå en tilltro till det här laget hos många och det var säkerligen många som singlade United, i tron på att de kommer att ta sig samman, speciellt mot ett lag som Cardiff. Att Cardiff på övertid lyckades kvittera gjorde att skrällen var ett faktum och var du klok som tippade ett kryss så kan du inkassera runt tre gånger pengarna.

Manchester City – Tottenham Hotspur

Den största skrällen kom dock i Manchester, där Spurs gästade stjärnbygget. Att Manchester City vann matchen kommer kanske inte som en skräll, det är snarare sättet de gjorde det på. Tottenham hade under sina 11 tidigare matcher släppt in sex mål. Nu släppte man i sex på en match. Det var verkligen skyhöga odds på att just Tottenham, som varit det ett av de bästa lagen defensivt denna säsong, skulle åka på en sådan brakförlust. Hade du lämnat in 6-0 som resultat kan du inte vara annat än ett geni och med all säkerhet är du betydligt rikare idag.