Helgens matcher på stryktipset v.25

Stryktips tips

Snart lördag igen och dags för stryktipset. Det är även jackpott i helgen på ca 6 miljoner kronor. På kupongen har vi mestadels svenska matcher men även två matcher från U21-EM.

1. Sverige U – England U21 2

Det är dags för U21-EM i Tjeckien. Sverige har hamnat en väldigt stark grupp och räknas som de svagare laget. Men som vi såg i EM-kvalet mot Frankrike så kan Sverige skrälla. Har inte förlorat någon match inför EM. England har flera spelare som har startplatser i sina Premier League klubbar. B.la. Harry Kane som gjorde 21 mål för sitt Tottenham. Det blir nog tufft för Sverige men vi tror att de kan fixa ett kryss. x2.

2. Italien U – Portugal U 21 1

Som alltid med Italien har de ett riktigt starkt försvar men de har även en stark offensiv med Juventusägda Domenico Berardi som gjorde 15 mål för Sassuolo den här säsongen. Portugal ses tillsammans med Sverige som de svagare laget i gruppen, men även i Portugal finns det kvalité och de siktar på att ta en plats till OS. Då behövs det att dem tar poäng. 1x.

3. Assyriska – Jönköping 2

Assyriska är inne i en bra trend med sju poäng på de tre senaste matcherna men det har inte varit mot något starkt motstånd. Jönköping har ett starkt lag på pappret och leder serien. Har bara en förlust på tretton spelade matcher. Vi tror att de vinner här och spikar dem!

4. Sirius – Varberg B x

Sirius räknas som ett av topplagen i Superettan men de är alltför ojämna i sitt spel. Är det laget som har flest kryss hittills. Nu ska de möta defensiva Varberg som endast har släppt in sju mål hittills. Vann senast hemma mot Östersund med 1-0. Sirius har blivit för stora favoriter så vi tar med krysset också. 1x.

5. Utsikten – Värnamo x

Utsikten hade en godkänd start av säsongen men ser nu allt tröttare ut och har bara tagit en poäng på de fem senaste matcherna. Värnamo är ett lag som tillhör mitten av tabellen, har inte heller någon vidare form. Det luktar kryss i den här matchen och det blir utgångstipset men vi lägger till tvåan på Värnamo också. x2.

6. Eskilsminne – Qviding 2

Nykomlingen Eskilsminne har gjort en bra start av säsongen och ligger femma i tabellen. Är starka hemma på Harlyckans IP och är fortfarande obesegrade där. Men de är inte alls täta bakåt och nu ska de möta Qviding som räknas som ett av de bättre lagen i serien. Vann sin senast match mot Halmia med 3-0. Vi tror på att Qviding fixar poäng borta. x2.

7. Husqvarna – Höllviken x

Husqvarna kommer till den här matchen med tre raka kryss mot relativt starkt motstånd. Är ett lag som verkligen krigar för varje poäng och de känns som att de har kommit igång nu. För Höllviken är det tvärtom har två raka förluster och senaste vinsten kom för en månad sedan. Det blir en tillknäppt match så utgångstipset blir krysset men vi tar även med Husqvarna för att deras form är bättre. 1x.

8. Trelleborg – Örgryte 1

Det är dags för toppmöte i Division 1 Södra. Trelleborg har varit bra hela säsongen och har raden 9-0-1. Örgryte har kommit igång nu på slutet och har tre raka vinster i serien. Vi tror på en fartfylld och oviss match. 1 2.

9. Brage – Luleå x

Luleå har fortfarande inte förlorat på bortplan och har raden 1-4-0. Senaste matchen så blev det 1-1 mot topplaget Dalkurd. Har en positiv trend med fyra raka seriematcher utan förlust. Brage har liknande trend med tre raka matcher utan förlust. En oviss match som kan sluta hur som helst. Det är bara att strecka på!

10. Huddinge – Forward 2

Huddinge ligger i botten av serien, har bara tagit fyra poäng på tio matcher. Forward är inne i en liten formsvacka med en poäng på tre matcher. Har ett perfekt tillfälle nu att ändra på det och de tror vi att dem gör.

11. Motala – Vasalund 1

Motala har fruktansvärd dålig form och senast blev det förlust mot bottenlaget Carlstad med 5-1. Men på hemmaplan har det sett bättre ut under säsongen. Har raden 3-0-1 på hemmaplan och enda förlusten kom mot topplaget Dalkurd. Vasalund är också de hemmastarka men nu ska de spela borta och där har det bara blivit en vinst och fem förluster under säsongen. Strecka på!

12. Piteå IF – Dalkurd 2

Dalkurd är fortfarande obesegrade i ligan, har dock spelat oavgjort i de två senaste matcherna. Innan hade det sex raka vinster. Nu ska de möta Piteå som har tagit fullpott på hemmaplan den här säsongen och är inne i en bra trend. Så vi kör på 1 2.

13. Västerås SK – Nyköping 2

Västerås ligger sist i serien har varit bedrövligt dåliga, precis som Huddinge så har de bara tagit fyra poäng på tio matcher. Nyköping har en strålande form och har inte förlorat sedan säsongstarten. Kryssar lite väl mycket för att vara uppe i toppen men den här matchen tror vi att de vinner.