NFL slutspel: speltips, odds och förutsägelser för divisionsrunda

Uncategorized

Med tio ord, här är vad du behöver veta:

Det är divisionsomgången i NFL-slutspelet, och de bästa åtta lagen i landet ställer upp för våra spelarna i amerikansk fotboll. Vi har hundratals marknader tillgängliga för dessa stora spel hos 10bet, och vi har sökt igenom dem alla för att hitta tre fina värdemöjligheter som du kan vara intresserad av i helgen.

Robert Tonyan gör mål för Rams mot Packers?

Helgens öppningsmatch lovar att bli ett spektakel, där Los Angeles Rams reser till Green Bays tundra för en match som med största sannolikhet kommer att spelas under minusgrader. Det kommer nästan säkert att vara en faktor, men det kommer också hur Packers passningsspel – som har rivit igenom NFL den här säsongen – hanterar Rams knivskarpa försvar.

Aaron Donald kommer att terrorisera den offensiva linjen, medan Jalen Ramsey nästan säkert kommer att försöka stänga av mottagaren Davante Adams i sekundären. Packers bästa mottagare ledde ligan med 18 touchdown-mottagningar, men detta försvars inverkan på Seahawks och DK Metcalf i Wildcard-omgången visar att de kan behöva hitta andra alternativ.

Aaron Rodgers, en man som har tillbringat hela sin karriär med att dra fördel av gynnsamma matchups för att leda Packers till seger, kanske den bästa QB i världen på att göra det. Det kan göra tight-end Robert Tonyan till en samlingspunkt. Han har redan visat att han är kapabel att göra det den här säsongen och gjort 11 touchdowns, totalt matchat av endast fyra andra spelare.

Stefan Diggs, att leda korparna mot räkningarna?

Buffalo välkomnar Ravens till Orchard Park efter att ha besegrat Indianapolis Colts förra helgen i vad som kan bli en blåmärken matchup mellan två förseelser som visade sitt värde förra veckan.

Power of QB Lamar Jackson, Baltimores farliga löparspel visades mot Tennessee Titans. Ändå är det de alterövrande Bills som har fått mest uppmärksamhet de senaste veckorna.

Josh Allen, deras quarterback, har tagit ett betydande steg under det senaste året och hamnat i den högsta kategorin av sanna spelare som kan dominera oavsett vem de spelar mot. WR Stefan Diggs, som kom från Minnesota under lågsäsongen och ledde NFL i mottagaryards 2020, är ​​avgörande för passningsspelet han orkestrerar.

Buccaneers vs Saints: Kommer de äldre männen att kämpa?

Drew Brees, 42, firar sin 42:e födelsedag den 15 januari, och motståndaren Tom Brady, 43, som länge varit motståndare, går mot varandra ännu en gång. När han tillfrågades om ett meme som hans motsatta nummer publicerades på sociala medier tidigare i veckan, kommenterade Brees: ”Det är 85 år och mycket fotbollserfarenhet som kommer att finnas på planen på söndag.”

Trots skämten finns det mycket skicklighet i denna matchup, som kan förvandlas till en strid för evigheter på Superdome i New Orleans. Endast Packers (66), Titans (62) och Bills (60) har gjort fler touchdowns den här säsongen än de två lagen tillsammans (60).

Allt detta talar för ett spel med höga poäng i helgen, vilket är anledningen till att vi satsar på över/under poängsumman.