Deadline Day

Nyheter

kim-källströmNu är stunden kommen. Vid midnatt så kommer det stå klart att en hel del spelare har lämnat vissa klubbar och anslutit till andra. Det är ett dygn som sätter griller i huvudet på både press och supportrar. Antingen så är man helt lyrisk över att en stjärnspelare precis har blivit inköpt, eller så är man förbannad över att en viktig kugge i laget har lämnat. Eller så blir man besviken över att ingenting alls händer. Det är med andra ord mycket känslor som bubblar upp under dessa timmar och vi tänkte ta på några av de rykten som just nu florerar som allra bäst.

Kim till Arsenal?

Det har kommit alldeles nya uppgifter om att landslagsmeriterade mittfältaren Kim Källström befinner sig på Arsenals träningsområde för att genomgå tester för ett eventuellt lån. Spartak Moskva har bekräftat att förhandlingarna finns där, vilket betyder att det är Arsenal som verkar kunna bli nästa klubbadress för svensken. Mycket spännande, men det är ett stort kliv som han kommer att behöva ta med tanke på att han faktiskt suttit mycket på bänken i Ryssland. Säkerligen ser Wenger honom som en inhoppare, men bara att detta håller på att hända skulle vi vilja påstå är mer sensationellt än den gången som Hedman värvades av Chelsea.

Vart hamnar Berbatov?

Berbatov är en känslig fotbollsspelare som definitivt är en talang, men har haft stora problem med motivation och humör. Det verkar som att Fulham kommer att behöva se sig om efter ett annat anfallsalternativ för ryktena om att Berbatov är på väg bort har funnits länge. Det har länge varit snack om att det är Arsenal som ska bli nästa klubbadress, men nya uppgifter gör gällande att även Tottenham är ett alternativ.

Värvar United mer?

United är ett lag som är i behov av förändring och man har redan gjort klart med Mata från Chelsea. Det verkar som att de fortsatt kommer att vilja utöka truppen och nästa man på önskelistan för Moyes gäng ser ut av vara Bayern Münchens Toni Kroos. Kroos har inte enats om något nytt kontrakt med sin klubb och framtiden är ovis. Dock har Moyes sagt att det inte ska bli några fler värvningar, men vi får se vad Ferguson har att säga om den saken.