Stryktipset Live

stryktipset

Stryktipset är en produkt från Svenska Spel som funnits med i de svenska hemmen sedan 1934. Från början var det bara 12 matcher med på kupongen, men år 1969 så utökade man med ytterligare en match, där vi är kvar än idag.

I dagens läge så är Stryktipset omåttligt populärt hos det svenska folket där vi har ungefär 1,2 miljoner spelare som kryssar i kupongerna, en siffra som får anses som väldigt hög i ett land med 9,5 miljoner invånare. Trots den tuffa konkurrens som råder på spelmarknaden idag så finns det heller inga indikationer på att Stryktipset kommer minska med tiden. År 2013 omsatte nämligen spelet mer än en miljard svenska kronor, en notering som man inte haft på 10 år innan dess.

Konceptet är väldigt enkelt där det gäller att pricka in så många rätt som möjligt på en kupong innehållandes 13 fotbollsmatcher. Matcher från England dominerar oftast kupongen, där vi hittar objekt från både Premier League samt Championship. Men det finns även inslag från den svenska fotbollen när säsongen dragit igång, då framförallt från Allsvenskan och Superettan.

Till skillnad från EttKryssTvå så är det inte alltid utdelning på 10 och 11 rätt på Stryktipset, den kan utebli om raden är allt för favoritbetonad. Men då läggs dessa pengar in i en jackpot till nästkommande omgång istället. Skulle det dessutom vara så att man bli ensam med 13 rätt så är man garanterad en vinst på minst 10 miljoner kronor. Det om något borde vara anledning nog att spela på Stryktipset!