NFL-speltips

Houston Texans ställde upp en hel match bakom quarterbacken Deshaun Watson, som kastade för 318 yards och fyra touchdowns i en 41-25 seger över Detroit Lions.

Det kommer dock att bli mycket mer fotbollsaction på söndag kväll, med 12 matcher planerade, inklusive en matchup mellan Tennessee Titans och Indianapolis Colts.

Baltimore Ravens match mot Pittsburgh Steelers, som flyttades om från torsdagens matcher på grund av fall av coronaviruset, är fortfarande tveksam innan helgens aktion avslutas med att Chicago Bears tar sig an Green Bay Packers på Lambeau Field på måndag morgon.

Vi har förhandsgranskat våra val för vecka 12:s matcher i förväg.

New York Jets vs. Miami Dolphins (sön 18:00)

Miami Dolphins föll mot Denver Broncos för första gången i Tua Tagovailoas karriär, vilket avslutade deras fem matcher långa vinstsvit. Tua bänkades av huvudtränaren Brian Flores efter sex sacks och bara samlat på sig 83 yards.

Med de vinstlösa New York Jets härnäst kommer de att försöka dra nytta av den perfekta möjligheten att komma tillbaka på rätt spår så snart som möjligt, medan Jets kan sätta press på Flores om de gör sin första seger för säsongen.

Det första mötet mellan de två lagen den här säsongen slutade i en 24-0 Miami rout. Dolphins har 7/1 att vinna med 19-24 poäng ännu en gång.

Devante Parker, Salvon Ahmed och Mike Gesicki har alla 7/2 för att göra det första touchdownen, men Jets WR Jamison Crowder har 6/5 att göra mål när som helst.

Indianapolis Colts vs. Tennessee Titans (sön 18:00)

I förra helgens triumf över Green Bay kastade Colts quarterback Philip Rivers för 288 yards och tre touchdowns, vilket ledde till en comeback i andra halvlek.

Förra gången Rivers mötte Titans tog han upp över 308 yards och ledde Colts till en seger med 34-17. Efter sin 30-24 OT-triumf över Baltimore, kan Titans vara ett helt annat lag den här gången.

Colts är fortfarande 8/15 favoriter på Money Line, men det här spelet kan vara närmare än vanligt. Den 6/4 hittar du Titans.

Derrick Henry rusade för 133 yards och en touchdown på 28 bär mot Ravens. Få spelare har ett bättre löpspel än han just nu, och han är 6/1-favoriten att göra mål först, med en chans på 123/200 att nå när som helst.

Kan Colts komma tillbaka från ett underläge i andra halvlek? Titans leder med 5/1 i halvtid i en Colts-seger.

Cincinnati Bengals vs. New York Giants (sön 18:00)

3-7 New York Giants har äntligen tagit steget under Joe Judge och vunnit två av sina tre senaste matcher för att ge sig själva en chans att vinna NFC East.

Efter att ha skadat sitt ACL i förra helgens förlust mot Washington, kommer Bengalens första Draft-val Joe Burrow att vara borta under resten av säsongen, med Brandon Allen som hans ersättare.

Jättarna är 4/11 favoriter på Money Line för att ansluta sig till Washington med 4-7 i NFC East, medan Bengals har 9/4 för att vinna sin tredje match.

Vi kan vara inne för en defensiv kamp, ​​med Cincinnati som kommer efter en stark prestation mot Washington quarterback Alex Smith, vilket begränsar honom till att bara passera 166 yards. Daniel Jones, jättarnas quarterback, har blivit avlyssnad nio gånger den här säsongen.

Men efter så många säsonger med Eli Manning har Giants äntligen hittat en quarterback med ett löpande spel, som de kan använda. Darius Slayton och Giovani Bernard är 7/1 favoriter att göra mål först, medan han har 5/2 att göra mål när som helst.

Tampa Bay Buccaneers vs. Kansas City Chiefs (sön 21:25)

Det är första gången de två lagen möts på fyra år, och Buccaneers vann den förra matchen. Men sedan dess har allt förändrats för dessa två.

Brady är en av de bästa quarterbackarna i NFLs historia, medan Mahomes stadigt klättrar i graderna. Förra gången kämpade Bucs quarterback mot Rams, kastade bara två touchdowns och blev avlyssnad två gånger.

Chiefs har ett av de starkaste försvaren i ligan. Därför är de 8/15 favoriter på Money Line, men Tampa Bay har 8/5 att vinna.

Bucs vann med 19-17 i en match med låga poäng mellan de två lagen för fyra år sedan. Vill du se ett annat spel med färre än 45,5 poäng? Det är 5/2, medan Chiefs har 16/5 att vinna med 1-6 poäng.

Chiefs har två utmärkta backar, där Clyde Edwards-Helaire gör två touchdowns mot Raiders och Le’Veon Bell lägger till en av sina egna. Edwards-Helaire är en 8/1 favorit att göra mål först, medan Bell är en 13/8 favorit att göra mål när som helst. Mike Evans från Buccaneers är 833/1000 att uppnå när som helst.

Green Bay Packers vs. Chicago Bears (mån 01:20)

Aaron Rodgers fortsatte sin heta rad mot Colts, kastade tre touchdowns och vann 311 yards trots att han förlorade senast.

Bears är tillbaka från sin hejdå-vecka och försöker avsluta sin fyra matcher långa förlustsvit och sätta press på NFC North-ledande Packers.

Packers vann den senaste matchen mellan de två lagen 2019 med 21-13. På spridningen -8,5 har de 17/20 att vinna. Med Rodgers goda form, tror du att de kommer att göra en mer dominant prestation?

Devante Adams prestationer den här säsongen har hållit honom i rampljuset, och han har 4/1 för att göra mål först, medan RB Aaron Jones är 571/1000 när som helst. David Montgomery, Bears back, är lagets favorit att uppnå. Han kan nås den 11/10 när som helst.