Veckans stryktips

1x2

Stryktipset är oerhört populärt hos det svenska folket, vilket även innebär att många vill dra dessa spelare till sina sidor med tips och tankar kring veckans kupong. Idag finns många självutnämnda spelexperter ute på nätet, där alla lovar guld och gröna skogar om ni följer just deras stryktipsförslag. Men riktigt så enkelt är det inte att plocka 13 rätt och fylla plånboken med massa pengar, då skulle alla gjort detta.

Nu ska man inte racka ner allt för hårt på dessa experter, många av dom har goda kunskaper inom den engelska fotbollen och är värda att lyssna på. Men om en massa spelare följer en specifik expert och lämnar in exakt samma kupong, då minskar givetvis värdet om man sätter 13 rätt någon helg. Ett tips är att jämföra flera experters stryktipsförslag och sedan komma med lite egna idéer om matcherna på kupongen. Man brukar säga att framgångsrika personer vågar gå mot strömmen, vilket till viss del även stämmer in när man ska spela på stryktipset. Vill man åt de riktigt stora pengarna så gäller det nämligen att sätta krokben för en del experter och sätta de stora skrällarna som inte många andra kryssat i.

I våran blogg här på sidan kommer vi ge er stryktipsförslag inför varje omgång. Där kommer vi även ta upp viktiga saker så som skador/avstängningar samt vilken formkurva lagen har, två saker som är viktiga att kolla upp inför varje omgång. Se nu inte förslaget som något ni ska kopiera och spela efter helt och hållet, utan se det mer som ett plank att bolla egna idéer med.