Nästan full omgång i Premier League

Nyheter

Onsdagen den 4 december kommer det att spelas mycket fotboll i England. Alla lag i högsta ligan, förutom Crystal Palace och West Ham som möttes igår, spelar denna högintressanta dag. I överlag är det topplag som möter bottenlag och det är viktiga matcher att vinna för de som siktar på segern, för att inte tappa mark till dem ovan. Här är några speciellt intressanta matcher, med intressanta odds.

Moyes första match mot gamla klubben

Efter ett likaresultat mot Spurs kan inte United vara speciellt nöjda med hur det hela såg ut. Visserligen betyder bortaplan en viss del, men för ett lag som United ska inte det vara några problem. Tack vare en Rooney i storform, och en tveksam straff, kunde United ta med sig en poäng från London, något de ändå ska vara mycket glada över då Spurs hade flera tillfällen att avgöra matchen. Nu ställs Uniteds nya manager mot sin gamla klubb hemma på Old Trafford. Everton gästar Manchester och det blir en intressant match då Everton gjort mycket bra ifrån sig den senaste tiden och återfinns på en fin femteplats med två poäng mer än United. Att dra stora växlar på en säker etta är därmed oklokt, för det här blir en hård batalj, och Everton kommer säkert extra sporrade till matchen, med tanke på vilken manager de nu möter.

Kan Southampton hänga på?

Matchen mellan Southampton och Aston Villa kommer att bli en högintressant match att följa. Hemma på St. Mary’s Stadium har Southampton möjligheten att fortsatt hänga på i toppen, och efter att ha förlorat två svåra matcher vill man med all säkerhet revanschera för den senaste tidens poängtapp. Aston Villa, å andra sidan, har varit hyfsat jämna den senaste tiden och faktiskt inte förlorat en match av de fyra senaste. Visserligen är tre av dem oavgjorda, men upphämtningen mot West Brom 25 november sticker ut. Oddsen talar för Southampton, som har ett bra hemmafacit, men med Villas intressanta formkurva är ett likaresultat till oddset kring 3,50 mycket spelvärt!

Newcastles fransmän mot nya segrar

Newcastle har gått från klarhet till klarhet de senaste matcherna och går nu mot att säkra sin femte raka seger i Premier League. De har ett bra flyt i laget för tillfället och det ser ut som att de hör hemma på den övre halvan av tabellen, och de har ett bra läge att vara med i toppen, endast två poäng från en tredjeplats. Nu möter de Swansea på bortaplan, och oddsen talar just nu i Swanseas fördel, vilket ger oss spelare ett utmärkt tillfälle att tjäna en hacka, för Newcastle kommer gå för segern. När oddset för en seger för Newcastle ligger omkring 3,30 så lyssnar vi noga och sätter en tvåa i vårt tips!