EttKryssTvå

ettkrysstvå

EttKryssTvå är en produkt från Betsson som lanserades i oktober 2013, där det gäller att tippa utgången av 13 utvalda fotbollsmatcher. Ett format som många av oss säkerligen är bekanta med efter att ha spelat på både stryktipset och europatipset genom åren. Men Betsson väljer att sätta spelskickligheten i fokus med den här produkten, vilket skiljer den åt från konkurrenterna. Dessutom är man mycket givmilda när handlar om återbetalningen till spelarna!

Det är väldigt enkelt att spela på EttKryssTvå, där det enda som krävs är ett spelkonto hos Betsson. Efter detta så är det bara att klicka in på veckans kupong där samtliga 13 matcher finns listade. Sedan är det bara att kryssa i de lag du tror på och försöka hitta den där skrällen som ger lite extra klirr i kassan. Har du tveksamheter kring någon match finns det en perfekt statistikfunktion att utnyttja på sidan. Här ser du lagens senaste matcherna för att ta reda på hur formen är, dessutom ser du hur laget ligger till i tabellen.

Till skillnad från stryktipset hos Svenska Spel så har EttKryssTvå alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Det innebär att du alltid kan förvänta dig en slant tillbaka på 10 rätt, oavsett hur favoritbetonad kupongen är. Vidare så är utdelningen oddsbaserad istället för poolbaserad, vilket är en klar fördel för den skicklige spelaren. Du behöver därmed inte lägga någon större vikt kring hur andra spelare satt sina streck, det påverkar nämligen inte hur stor eller liten din vinst kommer bli i slutändan. Ännu en fördel med detta är att du i förväg kan se exakt hur mycket du kan vinna om du prickar in 13 rätt.

Det ska även nämnas att EttKryssTvå har en riktigt hög återbetalning i spelet, där hela 85% går tillbaka till spelarna i form av vinster. Kikar vi till toppkonkurrenten stryktipset så betalas endast 65% ut i vinster. Det är en markant skillnad och det märks även på utdelningarna, där det är en större lönsamhet att spela på EttKryssTvå hos Betsson!