Crystal Palace i kanonform

Inför veckans Stryktips Nyheter

Yannic Bolaise , Crystal palaceAlan Pardew har fått fart på The Eagles, medan West Bromwich Albion dyker mot tabellens botten. Vågar du spika Palace på veckans Stryktipskupong?

Yannick Bolaise gjorde hat-trick senast i 4-1 segern borta mot Sunderland. Bolaise hade blott ett mål innan dess och kan vara på väg in i ett stim, såsom Crystal Palace och såsom Alan Pardew-lag brukar fungera.

Det finns inga mellanting för Pardew, antingen är hans lag inne i stora svackor eller fantastiska vinstsviter. Oftast aldrig tillräckligt långt för att åka ur eller att hamna på Champions League-plats. Det är ledarskapet som kommer med Pardew och också skälet till varför han alltid kommer ha jobb, men aldrig kommer föra sina lag till framskjutna placeringar under en längre tid. Han var nära med Newcastle under en säsong, men resten blev en sorglig historia.

Men för tipparna kan det vara värt att notera att Pardew nu är inne i vinnar-zonen med sitt Crystal Palace. Fyra raka segrar och elva mål säger det mesta. Frågan är bara hur länge till? Säsongen ut? Eller tar det slut nu?

Förnedringen av Sunderland i förra veckan talar dock för att The Eagles är så pass stabila att man kan hantera lag i fritt fall. West Bromwich närmar sig fritt fall efter att ha släppt in tio mål på de tre senaste och dyker nedåt i tabellen.
Allt talar därmed för Crystal Palace. Om inte Pardews vinnarsvit tar slut på lördag?