Bettingtips

Fotboll
Har man bestämt sig för att spela sportsbetting seriöst så är det en del man ska tänka på innan man sätter igång, annars kan det oftast ta slut lika fort som det började. Saker som budget, val av spelbolag, insatser och bokföring är fyra saker som är viktiga när man sysslar med spel. Om man inte har koll på grunderna så är det väldigt svårt att bli en vinnande spelare i det långa loppet.

Budget
Innan man gör någonting annat så ska man sätta upp en budget för sitt spelande, pengar som man ska ha råd att förlora om det vill sig riktigt illa. Att spela på sport ska vara en rolig grej som varken belastar det egna måendet eller plånboken, något som är väldigt viktigt att komma ihåg. Hur mycket man väljer att starta med varierar ju självklart från person till person, men om man vill gå in seriöst så tycker jag att man åtminstone ska försöka avvara en tusenlapp till sin spelkassa. Tycker man den summan är för mycket kan man alltid fråga en eller flera kompisar om sällskap på spelresan.

Val av spelbolag
Det kan låta enkelt att välja spelbolag, men i dagens läge så finns det nästan obegränsat med sidor som erbjuder odds på olika sporter. Ett tips är att söka efter en bolagsguide på nätet, så man får information kring alla spelbolag samt hur andra spelare uppfattar de olika sidorna. Oftast så erbjuder spelbolagen bonusar till nya spelare, vilket kan vara en bra grej att utnyttja om man vill dryga ut startkassan. När man blivit riktigt varm i kläderna så tycker jag att man ska ha ett konto hos samtliga bolag, detta för att alltid försäkra sig om att man spelar till det högsta oddset. Men då krävs det även att man har en internetbank som moneybookers eller neteller, så att man kan förflytta sina pengar mellan bolagen på ett snabbt och smidigt sätt. Men till en början så kan jag tycka att det räcker om man håller sig till ett par sajter, för att få koll på hur saker och ting fungerar.